Om oss

Pionjärer sedan 2002

Bidrar till att göra webben till en rättvis och lika tillgänglig plats för alla.

Vilka är vi?

Vi är ett mjukvaruföretag baserat i Sverige.
År 2002 insåg vi det stora behovet av att göra webben mer tillgänglig för personer med läs- och skrivsvårigheter.

Vi utvecklar våra internet-baserade tjänster för att vara intuitiva, anpassningsbara och enkla att använda samtidigt som de ger kraftfull funktionalitet och ett rikt, omfattande funktionspaket. Vi försöker hela tiden att vara innovativa i sättet vi utvecklar våra produkterför att på så sätt tillgodose de behov som finns. Vi älskar all feedback från våra kunder, det får oss att utveckla våra tjänster ännu bättre.

Vår främsta motivation har alltid varit att bidra till att göra världen till en rättvis och jämlik plats.

Våra värderingar

Vi anser att varje webbplats måste ge en bra upplevelse till varje enskild besökare oavsett deras förmågor eller funktionshinder.

innovation

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter och lägga till nya funktioner och funktioner.

kundsupport

Vi erbjuder löpande och snabb kundsupport och anpassar våra tjänster efter dina behov.

socialt ansvar

Våra produkter syftar till att göra tillgången till information på internet rättvis och lika för alla.

Den mest enkla lösningen på marknaden

Med mer än 18 års erfarenhet inom vårt område strävar vi ständigt efter att förbättra och implementera nyare, enklare och heltäckande lösningar samt erbjuda löpande support till våra kunder.

Vi är mycket anpassningsbara till kundspecifika förfrågningar och är stolta över att kunna erbjuda den mest enkla lösningen på marknaden idag.

Våra produkter följer alltid världsomfattande regler och standarder som säkerställer tillgänglighet för personer med läs- och skrivsvårigheter.

Vår programvara respekterar våra kunder och deras integritet. Vi samlar inte in eller delar några personuppgifter och kommer aldrig att göra det. Våra produkter har tydlig funktionalitet och hög kompetens och säkerhet.

Idag har vi många kunder i både Sverige och internationellt Det är allt ifrån kommuner, regeringar, organisationer och företag. Vårt produktsortiment har vuxit och kommer fortsätta att expandera för framtiden.

Kontakta oss för en gratis testperiod

Vi ger dig gärna en gratis testversion av vår programvara så att du kan bestämma om våra tjänster passar dig.