ReadIT

ReadIT

Lätt. Responsiv. Pålitlig.

3.0 Kommer snart.

Användarmanual för aktuell version

ReadIT 3.0


ReadIT är en uppläsningstjänst som gör det möjligt för alla sajter att öka tillgängligheten till sin information med hjälp av syntetiskt tal. Användaren kan bland annat välja mellan att få all text eller markerad text uppläst med markörmedföljning.


Enkel att integrera

Vill ni testa eller köpa ReadIt så skickar vi er instruktioner, och allt ni behöver göra är att lägga till länken för vårt plugin vid slutet av era HTML-sidor.


Lätt

Vårt javascript är inte större än 500kb och vi bygger gradvis om till ren javascript i strävan efter att göra det ännu mindre. ReadIT använder sig av jQuery och jPlayer.


Responsiv

Vi har utvecklat ReadIT att vara responsiv. Att överbelasta webläsaren och bromsa in hela sidan är inte en rolig upplevelse. Även i det värsta fallet så kommer ReadIT inte försämra användarupplevelsen.

 

Nuvarande version 2.1


ReadIT2.1

Nuvarande version av ReadIT är javaskriptbaserat och har funnits i många år. Simpelt, litet och fokuserat på ett enda mål- Att göra er webbsida tillgänglig för alla! Ni får en länk från oss som ni sedan placerar på era sidor, Så enkelt är det! Efter detta är gjort så är er sida uppkopplad till den tjänst ni valt och är redo att användas. När någon besöker er sida så klickar de på länken så kommer tjänsten starta och användaren får tillgång till uppläsning.


 

KONTAKTA OSS

  • Address: Insipio AB
    Ågatan 4 374 36 Karlshamn Sweden
  • Email: info@insipio.com
  • Telephone: +46 (0) 721 72 56 98

FACEBOOK

SPRÅK